Úspěchy našich žáků v okresních a krajských kolech soutěží ZUŠ 2012/2013

Po povedeném zdařilém výkonu v okresním kole soutěže ZUŠ v komorní hře se dne 18. 3. 2013 vydalo trio zobcových fléten ve složení Barbora Konečná, Eliška Kirova a Barbora Kostlánová do ZUŠ Františka Kmocha v Kolíně, kde se konalo krajské kolo souborů s převahou dechových nástrojů. Slečny soutěžily v 1. kategorii do 10 let spolu s dalšími sedmi trii a jedním kvartetem. Vystoupení se jim velmi povedlo, z Kolína si odvezly nádherné 3. místo a spoustu veselých zážitků.

Krajská kola pokračovala 9. 4. 2013 v Nymburce, kde se představily soubory s převahou smyčcových nástrojů.  Z naší školy vyrazilo do Nymburka houslové duo Magda Routová a Anežka Krutská ze třídy Lenky Kolářové. Ve své kategorii nejmladších jednoznačně zvítězily a odnesly si zasloužený úspěch. Gratulujeme!

Dne 11. 4. 2013 uspořádaly Lenka Kolářová a Hana Zemenová výchovný koncert pro druhé třídy ZŠ Řevnice, na kterém jejich nejlepší žákyně předvedly, co si připravily na Mezinárodní soutěže, které je v nejbližších dnech čekají. Koncert se velmi vydařil a děti odcházely okouzleny a spokojeny. Děkujeme všem pořádajícím za příjemný zážitek a přejeme na soutěžích hodně štěstí!