Otevřený ateliér

ZUŠKA otevírá OTEVŘENÝ ATELIÉR, co to znamená?

Z důvodu velkého zájmu a velké poptávky o studium na naší škole otevíráme volný výtvarný prostor, kam budou moci docházet nejen žáci naší školy, ale i ostatní, kteří mají chuť tvořit jen někdy, a to včetně dospělých. Podmínky pro přijetí je chuť a zájem se výtvarně vyjadřovat. Ateliér bude veden každý čtvrtek od 15 do 19 hodin. Seznámíme Vás se základy, kresby, malby, grafiky, animace a sochařství. Začínáme již 7. 3. Spodní věková hranice pro možnost navštěvovat ateliér je 8 let, ta horní omezena není.

Žáci naší školy budou v rámci ateliéru, pokračovat v rozpracovaných tématech, nebo jim bude vytvořen doplňující učební plán / dle zájmu studenta, ateliér bude sloužit i jako prostor pro přípravu na střední umělecké školy. K ostatním zájemcům bude přistupováno zcela individuálně dle zájmu a výše uvedené nabídky. Lekce si bude možné předplatit dopředu a vyčerpat je v době otevření ateliéru.

Ateliér bude veden ve druhém patře Zámečku / výtvarná třída

Lekce/ 60 min./ 80 Kč / v případě předplacení 8 lekcí je 9 lekce zdarma

Přihláška

V případě, že k nám chcete chodit, vyplňte jednoduchou přihlášku / Přihláška otevřený ateliér / zvolte si počet lekcí / a pak se již na vás budeme těšit.

Vedení ateliéru Jan Slovenčík / další vyučující Ivana Junková, Michaela Rizopulu a Jiří Milfait. Pedagogové se v ateliéru budou střídat dle zadaných témat.