ZUŠKA POŘÁDÁ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR A LETNÍ FILMOVOU A TANEČNÍ ŠKOLU téma – VIDEOKLIP

 CO JE TO PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR? Příměstský tábor je alternativou ke klasickým vícedenním táborům. Děti stráví zábavný den a večer mohou být opět s rodinou.

Pokud zůstane Vaše dítě o prázdninách v Řevnicích (v době konání našeho tábora) a vy nevíte, jak se mu postarat o zábavu, můžete využít možnosti příměstského ZUŠka tábora. Koná se v naší ZUŠce a okolí, kam budeme pořádat poznávací výlety.

Program je rozdělen na dvě části: 

I. část pro děti, které se přihlásí na filmovou a taneční školu / žáci ZUŠ a ostatní, kteří mají zkušenost s tancem a digitálními medii.

II. část pro děti, které se přihlásí na příměstský tábor / žáci ZUŠ a ostatní děti, které budou mít chuť s námi trávit čas, je připravený bohatý program přes celý pracovní týden – kreslení v plenéru, modelování, promítání tematických filmů, výroba užitých předmětů z keramiky, výlety a další.

PROČ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR?

Snažíme se pro děti a hlavně jejich rodiče přinést program během letních prázdnin, aby mohli klidně

pracovat a o jejich děti bylo profesionálně postaráno zábavnou formou.

Snažíme se nezatěžovat rodinný rozpočet, zároveň však umožnit každému dítěti využití zábavného

programu ve dnech, když jsou rodiče v práci.

Kapacita našeho tábora je  neomezená do počtu 30 dítek J!!!

Přihlaste své dítě kdykoliv přes internetovou přihlášku, kterou naleznete na www.zus-revnice.cz.

 

PRO KOHO JE PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR URČEN?

Příměstský tábor je určen pro všechny děti ve věku od 6 do 15 let.

KDY SE PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR KONÁ?

7. 7. – 11. 7. 2014

Své dítě můžete přivést v 8.00, a vyzvednout si je do 17.00 hod.

Program bude probíhat pod vedením odborných pedagogů v prostorách ZUŠ Řevnice. Více na našich webových stránkách.

Kolik za tábor zaplatíte? Cena tábora je 1 850,- Kč – v ceně je zahrnuta celodenní strava, pitný režim a materiál, který děti použijí při tvoření.

….. V RÁMCI TÁBORA DRUHÝ ROČNÍK FILMOVÉ A TANEČNÍ ŠKOLY PRO ŽÁKY I NEŽÁKY ZUŠ. LETNÍ ŠKOLA JE URČENA PRO STARŠÍ A TO OD 10 LET, TANEC OD 8 LET.

Vášniví filmaři točí a točí… Od té doby, co se točí na video a nemusí se myslet na spotřebu drahého filmu, tak to se to točí o sto šest. Jenže… co potom s tím? Nějak se to musí sestříhat, upravit, ozvučit a dodělat. Ale jak? Způsobů je hodně…

Filmová škola Vám snad pootevře dveře k tajemstvím tvorby filmu – účastníci se budou intenzivně věnovat filmové tvorbě, na dané téma od začátku až do konce tj. napsání filmového scénáře, volba lokací kde se bude natáčet (dle navržených možností), způsob kterým budou témata zpracována (animované, hrané, dokumentární, pixilované, kombinované), filmový střih, zvuk a titulky …… Mnoho práce na tak krátkou dobu, ale tím že budeme tvořit ve filmových štábech, to jistě stihneme. Součástí programu budou filmové ukázky, krátké přednášky o filmu a jedna filmová projekce. Školu odborně povedou profesionálové Kateřina Krutská / střih, Jiří Milfail / kamera, Edita Kainrathová / kamera.

Výstupem bude videoklip na danou nebo vybranou píseň/hudbu.

Tanec je spojen s pohybem za doprovodu hudby, je neverbální komunikací, kterou děti používají již od raného dětství, navozuje lepší náladu, a dovede vyjádřit pocity tanečnice/ka, tanec je součástí kultur skoro od počátku.

Taneční škola je soustředěním, a intenzivním tréninkem v době prázdnin, nejen pro žačky ZUŠ. Výstupem bude krátká choreografie (na které budou pracovat i děti), která bude použita při natáčení v rámci filmové školy (mezioborová spolupráce), doprovodný program – inspirace tancem, promítání filmů.

primestsky_prihlaska

 

primestsky_tabor_14